Consument

Houdt u van een lekker stukje varkensvlees? Kies dan voor vlees van Danis, zowel bij de slager als op restaurant. Met Slagersvarken® en The Duke of Berkshire® biedt Danis varkensvlees aan van een hoge kwaliteit, op een duurzame manier geproduceerd.

De laatste jaren staat er in de Vlaamse huiskamers steeds minder vlees op het menu. Toch is er in een gezonde, evenwichtige levensstijl plaats voor varkensvlees. Niet de kwantiteit, maar de kwaliteit van het vlees wint meer dan ooit aan belang.

Danis doet al jaren onderzoek naar de verschillende factoren die de kwaliteit en de smaak van het varkensvlees beïnvloeden. Dankzij de integratie van de volledige keten van de varkenskweek, kan Danis elk element – van genetica, staltype tot voeding – nauwgezet opvolgen en aanpassen. Door controles van bij de boer tot op het bord, garanderen wij een constante kwaliteit en weet u zeker dat er steeds een heerlijk en gezond stukje vlees op uw bord ligt.

The Duke of Berkshire®

Met The Duke of Berkshire® wil Danis de authentieke smaak van vroeger terug op uw bord brengen. Dit vlees van topkwaliteit bewijst dat varkensvlees een plaats verdient op de menukaart van sterrenzaken en in de toonbank van topslagers.

Het geheim van de specifieke en verfijnde smaak zit hem in de aangepaste voeding en de unieke kenmerken van het Berkshire-ras. Het The Duke of Berkshire® varkensvlees is zeer mals en heeft een zachte smaak.

Op de website van The Duke of Berkshire® vindt u meer informatie over het assortiment en een overzicht van de verkooppunten.

The Duke of Berkshire Logo

Duke of Berkshire
Foto varken
Slagersvarken®

Naast The Duke of Berkshire® biedt Danis ook Slagersvarken® aan. Slagersvarken wordt gekweekt voor de betere slager, de slager die zijn klanten dagelijks een lekker stukje varkensvlees wil bieden aan een betaalbare prijs. In de producten van Slagersvarken® zit alle kennis en expertise van Danis vervat. Het Slagersvarken® wordt gekweekt met een specifieke Piétrain-beer, gekenmerkt door een laag vetgehalte in het vlees maar met een hoog waterbindend vermogen. In combinatie met gezonde voeding, die voor 75% uit natuurlijke granen bestaat, resulteert dit in lekker en sappig vlees.

Vind een slager in uw buurt via de website.

Slagersvarken

nieuws banner
Danis varkenswangen