KI-Centrum

Groep Danis heeft de mogelijkheid om u, via het selectiecentrum “KI Lichtervelde”, zorgvuldig geselecteerde varkensgenetica aan te bieden.

KI Lichtervelde draagt kwaliteit en gezondheid hoog in het vaandel. Hiervoor staat dagelijks een professioneel team klaar om u van de beste service te laten genieten. Onze eigen dierenarts staat  garant voor de gezondheid van onze berenstapel.

Aankoop van beren gebeurt altijd door  eigen mensen. KI Lichtervelde kan hierbij rekenen op de  expertise van zijn exclusieve partner PIC.  Wat ervoor zorgt dat onze klanten ondersteund worden op zowel veterinair, management technisch en genetisch vlak.

Het Station

KI Lichtervelde heeft twee productielocaties die samen plaats bieden aan 187 beren.

Ons satellietstation in Kanegem biedt plaats aan 28 beren terwijl onze hoofdlocatie  in Lichtervelde 159 beren kan huisvesten.

Beide sites zijn PRRSV gecontroleerd volgens het protocol van DGZ voor KI-centra.

KI Lichtervelde kiest bewust om enkel serologisch PRRSV-negatieve KI-beren aan te kopen. Nieuw aangekochte beren worden pas na een verblijf van minimaal 6 weken in één van onze quarantainestallen, aan de stapel toegevoegd.

KI LIchtervelde beer
KI Lichtervelde labo
Eindberen

Onze eindberen bieden een antwoord op elk marktsegment. Hierbij houdt KI Lichtervelde vast aan twee basisbegrippen: kwaliteit en gezondheid.

Meer info

Zeugengenetica

Door het exclusieve partnerschap met PIC, staat KI Lichtervelde ook in voor de verdeling van de PIC zeugengenetica binnen België. Bij PIC is het begrip “Total Economy” leidend. Het PIC fokprogramma is  uitgebalanceerd  in de zin dat alle economische parameters worden meegenomen in het fokdoel.

Meer info

Bestellen
Sperma bestellen

Bestellen bij KI Lichtervelde kan voor 9u30 ’s morgens via de
automatische bestellijn: 050 21 74 08 of via e-mail: KI.Lichtervelde@danis.be

Algemene Voorwaarden

THUISLEVERING

  • Op maandag, dinsdag, woensdag en vrijdag.

DEPOT

  • Depot Voerman: Oude Heirweg 52A – bus 1 – 8851 Koolskamp
  • Depot Zonnebeke: Ieperstraat 221-223 – 8980 Zonnebeke
Fokgelten bestellen

Contacteer Cedric Lefebvre: 0497 58 58 95 of cedric.lefebvre@danis.be

Of via ons contactformulier
KI Team