Pig farmers

Danis heeft meer dan 60 jaar ervaring in de varkenshouderij. Wij beheren elke schakel in de productieketting en kunnen zo inspelen op genetica, voeding, stallen en medische begeleiding.

KI-Centrum

Groep Danis heeft de mogelijkheid om u, via het selectiecentrum “KI Lichtervelde”, zorgvuldig geselecteerde varkensgenetica aan te bieden.
KI Lichtervelde draagt kwaliteit en gezondheid hoog in het vaandel. Hiervoor staat dagelijks een professionele team klaar om u van de beste service te laten genieten. Onze eigen dierenarts staat garant voor de gezondheid van onze berenstapel.
Aankoop van beren gebeurt altijd door eigen mensen. KI Lichtervelde kan hierbij rekenen op de expertise van zijn exclusieve partner PIC. Die zorgen ervoor dat onze klanten ondersteund worden op zowel veterinair, management technisch en genetisch vlak.

Meer info

Aankoop / verkoop

Danis koopt wekelijks biggen in van vaste leveranciers, met een vaste afname en correcte vergoedingen.

Daarnaast publiceert Danis wekelijks zijn varkensprijs. Dit is een basisnotering die betaald wordt voor varkens, bepaald op levende kilo’s bij vertrek boerderij.

Meer info

Bedrijfsbegeleiding

Danis begeleidt varkenshouders met veterinair advies, stallenbeheer, mestverwerking en mestafzet en omgevingsvergunningen. Zo speelt Danis in op de specifieke noden van elk individueel bedrijf en elke markt.

Meer info