Verkoop karkassen

Danis verkoopt karkassen van varkens via Groep De Brauwer in Ruiselede.

Groep De Brauwer heeft meer dan 30 jaar ervaring in de varkenshandel en is één van de belangrijkste varkens- en karkassenhandelaars van België. Groep De Brauwer commercialiseert karkassen voor zowel de binnenlandse als buitenlandse markt en focust zich hiermee op de versnijders.

Groep De Brauwer neemt ongeveer 1/5 van de totale exporthandel in verse varkenshelften van België voor haar rekening. Door de jaren heen heeft Groep De Brauwer een duurzame relatie met haar klanten opgebouwd waarbij klantentevredenheid op de eerste plaats komt. Kwaliteit en service zijn daarom cruciaal, naast een sterke competitieve prijs. De strengste hygiënenormen worden dan ook steeds gerespecteerd.

Producten

Groep De Brauwer is gespecialiseerd in verse karkassen. De varkenshelften kunnen in diverse kwaliteiten worden aangeboden, naargelang de wensen van de klanten (type, SEUROP-klasse, gewicht en % mager vlees).

Nevenproducten zoals o.a. koppen, poten, tongen en lever die voortvloeien uit het slachtproces, behoren eveneens tot het productgamma van Groep De Brauwer.

 

Voor meer informatie kunt u terecht op de website van Groep De Brauwer.