Duurzaamheid

Elke dag werken aan een betere wereld.
Elke dag duurzamer werken.
Danis, altijd in beweging.

Bij Danis maken we lekker en betaalbaar varkensvlees zo duurzaam mogelijk.
Niet door over verandering te praten en door tekstjes als deze te schrijven.
Wel … door te doen.
En te blijven doen.

Want werk maken van duurzamer varkensvlees is iets wat nooit stopt.
Nooit af zal zijn.
Als een cirkel die bijna rond is …
maar altijd blijft uitdagen en uitnodigen om nieuwe stappen te zetten.
Op elk moment van onze duurzame evolutie blijven we in transitie.
Evaluerend wat we al bereikten, vooruitkijkend naar nieuwe doelen.
Altijd richting duurzamer. Altijd richting beter.
Beter voor dieren, mens en maatschappij.
Beter voor de wereld.

Uitstoot: We verkleinen onze ecologische pootafdruk

Meer smaak, minder uitstoot. Daar gaan we voor. We willen in diervriendelijke omstandigheden varkensvlees kweken met een zo laag mogelijke ecologische voetafdruk en zo weinig mogelijk schadelijke emissies. Dat doen we door te analyseren, recycleren, herwaarderen, reduceren en innoveren.

Dierenwelzijn: We zetten maximaal in op nieuwe inzichten en technologische ontwikkelingen

Met iedereen die in onze groep actief is, willen we in elk stadium van het kweek- en productieproces dieren vrij van stress, pijn en ziektes houden. En dat op een zo natuurlijk mogelijke manier.

We nemen onze verantwoordelijkheid om goed te doen

We nemen altijd en overal onze verantwoordelijkheid. Op vlak van arbeidsveiligheid, voedselveiligheid en gezondheid. En we gaan nog verder. Waar we kunnen, willen we iets teruggeven aan de natuur, aan de maatschappij, aan de mensen die op ons en onze klanten rekenen.

Download hier de infographic.

Meer info over onze duurzaamheidsaanpak of op zoek naar een oplossing op maat?
Contacteer Dave Lietaert via
dave.lietaert@porkmasters.be.